Camomilla - Kitty Girl

2011 Fashion show a Camomillánál,a kollekció neve: KittyGirl

Ha szeretnéd látni a bemutató videóját illetve a galériát szeretnéd látni kattints a megfelelő képre:

Brandalley - Hello Kitty kozmetikai cikk

Ismét egy kozmetikai cikk következik, amelyet a Brandalley oldalon tudsz megrendelni. Áraik hasonlóak a MAC termékeihez, kinézetben is hasonlóak hozzá, de igazán megnyerő külsővel rendelkeznek!

My Hello Kitty Collection

Ebben a részben a saját vásárolt Hello Kitty darabjaimat fogom bemutatni. Előző bejegyzésemben is láthattátok, hogy a McDonald's-ban Hello Kitty-s lehet venni. Ezt én is megtettem:

2011.02.24.

Hello Kitty cipő a Bonprixnél

Ha tavasz közeledtével szeretnétek beszerezni egy nagyon édes vászoncipőt akkor ajánlom figyelmetekbe a Bonprix online vásárló oldalát, ahol ezt megtehetitek!

Hello Kitty a McDonald's-ban

Szeretnétek magatoknak olcsón Hello Kitty-t? Akkor itt az ideje ellátogatnotok a közeletekben lévő McDonald'sba mert a Happy Meal menühöz Hello Kittyt kaptok ajándékba!

Szeretnéd megkeresni a hozzád legközelebb eső McDonald's-ot? Akkor ITT megteheted!

Hol vásárolhattok Hello Kittyt?

Jelenleg Budapesten 3 helyen tudtok Hello Kitty bolttal találkozni:

1. Hello Kitty - Campona (1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.)

Megközelítés: A 13-as(Diósd, Búzavirág u.- Campona), 113-as(Diósd, Sashegyi út-Campona), 113A (Nagytétény, Angeli u.-Campona), 138-as (Csepel, Szent Imre tér-Campona), 150-es (Kosztolányi D.tér-Campona), 233E (Uránia-Campona) buszok végállomása, a 33-as(Móricz Zs.körtér-Nagytétény), 33E(Móricz Zs.körtér-Nagytétény), 114-es (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Ispiláng u.), 213-as (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Török u.), 214-es (Kosztolányi D.tér-Baross G.telep, Ispiláng u.) autóbuszok megállója.

2.  Kitty Shop - Szt. István körút ( 1085 Budapest, Szt. István körút 21 )

3. Sanrio Shop - Mammut II.1026 Budapest, Lövőház utca 2-6 )

Megközelítés: Pestről indulva a 2-es metróval(Moszkva tér) vagy a 4-es-6-os villamossal(Széna tér) , míg a Várból könnyed sétával, vagy néhány perces buszozással érhető el legkönnyebben a bevásárlóközpont.

 

Hello Kitty T-shirt

Megmutatnék pár felsőt, amelyet egy külföldi oldalon a 80sTees -en lehet megvásárolni! Az árak olyan 3000 - 7000 Ftig terjed átszámítva, ami szerintem az itthoni árakhoz képest igen kedvező!

Valamint egy kis plusz információt a blogról. Hamarosan a saját dolgaimat is láthatjátok blogolva, amelyeket vásárolok, mert úgy gondolom azokat is megszeretném mutatni nektek, illetve kis segítségeket szeretnék adni, mit, hol mennyiért tudtok megvásárolni legkedvezőbb áron!

Hello Kitty Parfüm ~ Diamond edition

Ez a bejegyzés egy parfümkiadásról szól, amelynek a neve Hello Kitty Diamond. Ez egy limitált széria, és jelenleg nincs tudomásom róla, hogy itthon lehet-e kapni.


Hello Kitty X Nina mew

Bizsu Hello Kitty

Nos, hogyha Hello Kitty-s bizsut vásárolni, akkor megtehetitek a bijourama holnapon! Rendkívül szép és igényes darabokat tudtok kifogni, egészen elviselhető áron!