Hello Olivér!

Sziasztok! Ebben a blogban egy vicces dolgot láthattok. Gondolom jópáran ismeritek a ValóVilág 4et és gondolom sokan közületek nézik is. Nos Olivérrt meghívták egy rádióadásba, ahol Hello Kitty-s csillámtetkót kapott! Ezt láthatjátok videó formájában a CELEBGYÁR oldalon!

Képet itt láthattok az alkotásról :)

"Simor Olivér a Radio FACE reggeli műsorában vendégesdkedett hétfőn, ahol meglepetésként egy HELLO KITTY-s csillámtetoválást kapott a kezére - ezért lett a videónk címe HELLO OLIVÉR. A hamarosan Alekosz szárnysegédeként debütáló ex-villalakóval a közelgő feleségkereső műsorról, és Alekosz jövőjéről beszélgettünk. "

H&M shopping II

Most csak képeket mutatnék mert a lényeget már leírtam előzőleg, tehát jöjjenek amiket vettem (nem mindet fényképeztem le!)

Mindennapra Hello Kitty

Újdonság! Ún. Babylegs került forgalomba, ami mindennapos Hello Kitty örömöket ad a kicsiknek!

Hello Kitty kozmetikai termékek H&Mben

Tegnap (szerda) voltam vásárolni Kittivel (nem irónia, a barátnőmet Kittinek hívják :D) és miután észleltük a borzalmas lehangolt érzést, mivel semmi  divatos dolgot nem találtunk, hatalmas bánatunkat Kitty vásárásba folytottuk, ami azt jelentette, hogy H&Mbe bementünk - egészen pontosan az Aréna plázában - a kasszák mellett van a kozmetikai dolgok pultja, ahol mindig kiállítják a legújabb Hello Kitty kollekció részeit. Ezt természetesen nem hagyhattam ott, annyira megsajnáltam szegény kis Kittyket ahogy ott "néztek" rám :P Amúgy a mostani kollekciót 2féle illatban lehet kapni: Vanilla (Vanília) és Berries (Hát ezt igazából nem tudnám lefordítani nektek) , Kittynek a Berries jobban tetszett nekem ebből is adódóan a Vanília nyerte el a tetszésemet. Azonban 4 kollekciórészben eltér, mert ott már megjelenik harmadik színként a kék, aminek őszintén megmondva nem tudom az illatát, mert nem néztem meg - pedig vettem belőle xD.

A kollekció fellelhető darabjai, amelyek a kozmetikai pultnak részei: Neszeszer- small (990 Ft),  Neszeszer - big (1290 Ft), Body Spray - testpermet (490 Ft), Fésű (790 Ft),  Tusfürdő (?Talán) (790 Ft), ____ (790 Ft),  Törlőkendő (490 Ft) - ez csak kék színben található meg, kozmetikai kistükör (790 Ft)

A kollekció egyes részeit azért nem tudom hogy mi, mert mechanikusan csak vettem le a polcról a termékeket, nem figyeltem arra pontosan mi micsoda. :S

De megéri, mert tényleg nagyon esztétikusan kinéző termékekről van szó, illetve bármelyik 2 (3) illat közül nagy az esély arra, hogy legalább az egyik elnyeri a tetszésünket.

Camomilla - Pretty Kitty

Camomilla Milano Hello Kitty-s kollekciója a Pretty Kitty

 

A fotógaléria illetve a bemutató videója: