Hello Kitty from Italy I.

Sziasztok! Mindenkit szeretettel üdvözlök Olaszországból! 1 hétig kint tartózkodok, és már első napomon volt szerencsém Hello Kittyket beszerezni a közeli SPARból. Itt kint olyan jópofa dolgokat lehet kapni, hogy hihetetlen. Kezdeném az elsővel:

Ez egy igen nagyméretű chips, körülbelül a 3szorosa az otthon kaphatóaknak!!!

De most jön a kedvencem! Ezt amikor megláttam nem akartam hinni a szememnek!!! Jól látjátok Hello Kitty-s betétek! :D Majd eldobtam az agyam!!! Ráadásul nagyon olcsó! Mindössze 1 Euroba kerül! 3félébe lehet kapni, rózsaszín, lila és erős pink színbe. Muszáj volt vennem belőle olyan jópofa! ^^


Hello Kitty torták

Hello Kitty és Rihanna

A bájos énekesnő is szereti Hello Kitty-t a jelek szerint:

 

Hello Kitty körömcsodák! 2

HK Yummies! - cookies

Ha kedvetek támadt sütögetni, adok 1-2 tippet milyen sütit süssetek :)

Memoirs of a Kitty Launch Yuko Yamaguchi-val

Yuko Yamaguchi Hello Kitty kitalálója és megalkotója, részt vett a Hello Kitty Sephorában az Aloha kollekció megnyitásának ünnepségén. Remek programok voltak és lenyűgöző dolgok, kár, hogy itthon ismelyik nincsenek :(

Memoirs of a Kitty Collection

Say Konnichiwa to Memoirs Of A Kitty - part of the fabulous Hello Kitty Beauty collection now available at Sephora! // Mondj sziát a Kitty emlékei nevá csodálatos Hello Kitty Beauty kollekció részének ami elérhető a Sephora üzleteiben!


Hello Kitty Aloha - collectionTokidoki - 40% leárazás


Hello Kitty wedding - mert legyen az a nap a legszebb!

Gondolom, sokatok már játszott az esküvő gondolatával, fehér ruha, sok ember, templom, vagy kert, szép minden, nagy torta, tánc és mulatság, stb :) Ami most következik az az én TOP 10-es vágyaim közé tartozik: egy teljes Hello Kitty-s esküvő. Megmutatom mik is kellenek ehhez.

1. A gyűrűk: Ezzel kezdődik az egész, így nagyon fontos

2. A ruha: a menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb az egészben, hiszen mindenki a menyasszonyt nézi és a ruháját egy esküvő alkalmával:

3. A torta: A torta nagy szerepet kap a szertartás után, amikor mindenki előtt vágja fel a friss házaspár.

4. A csokor: Ez is igencsak fontos szerepet tölt be, hiszen ezzel jósolják meg a következő lányt, aki férjhez megy.