Memoirs of a Kitty Launch Yuko Yamaguchi-val

Yuko Yamaguchi Hello Kitty kitalálója és megalkotója, részt vett a Hello Kitty Sephorában az Aloha kollekció megnyitásának ünnepségén. Remek programok voltak és lenyűgöző dolgok, kár, hogy itthon ismelyik nincsenek :(

Hello Kitty wedding - mert legyen az a nap a legszebb!

Gondolom, sokatok már játszott az esküvő gondolatával, fehér ruha, sok ember, templom, vagy kert, szép minden, nagy torta, tánc és mulatság, stb :) Ami most következik az az én TOP 10-es vágyaim közé tartozik: egy teljes Hello Kitty-s esküvő. Megmutatom mik is kellenek ehhez.

1. A gyűrűk: Ezzel kezdődik az egész, így nagyon fontos

2. A ruha: a menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb az egészben, hiszen mindenki a menyasszonyt nézi és a ruháját egy esküvő alkalmával:

3. A torta: A torta nagy szerepet kap a szertartás után, amikor mindenki előtt vágja fel a friss házaspár.

4. A csokor: Ez is igencsak fontos szerepet tölt be, hiszen ezzel jósolják meg a következő lányt, aki férjhez megy.

Cherry Blossom Festival Grand Parade - április 17, San Francisco

San Franciscoban rendezték meg most április 17én a Cherry Blossom Festivált. Nagyon örülnék egy hasonlónak Budapesten, mert Pesten annyi felvonulás meg idétlenség van, hogy akkor már lehetne egy ilyesmi is :) De addig nézzünk pár képet a fesztiválról:forrás: http://www.facebook.com/hellokitty

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok és nagyon sok locsolót, fiúknak pedig tojást! Pár aranyos dolgot mutatnék, ami a húsvéthoz kapcsolható!


Ha pedig szeretnétek valami aranyos húsvéti meglepetést magatoknak, akkor pedig a Tesco-t tudom figyelmetekbe ajánlani, ahol különleges húsvéti dolgokat lehet kapni:

Hello Kitty Charuca

Ez a csodás illusztráció a Charuca kitalációja.  Január 19. (2011)én Londonban volt egy rendezvény, amely a "So happy together" azaz - Boldogság együtt - nevet viselte.