Hello Kitty körömcsodák! 4
Hello Kitty alvómaszkok
Hello Kitty körömcsodák! 3
Hello Kitty körömcsodák! 2

Memoirs of a Kitty Launch Yuko Yamaguchi-val

Yuko Yamaguchi Hello Kitty kitalálója és megalkotója, részt vett a Hello Kitty Sephorában az Aloha kollekció megnyitásának ünnepségén. Remek programok voltak és lenyűgöző dolgok, kár, hogy itthon ismelyik nincsenek :(

Memoirs of a Kitty Collection

Say Konnichiwa to Memoirs Of A Kitty - part of the fabulous Hello Kitty Beauty collection now available at Sephora! // Mondj sziát a Kitty emlékei nevá csodálatos Hello Kitty Beauty kollekció részének ami elérhető a Sephora üzleteiben!


Hello Kitty körömcsodák! 1

Nagyon sokan közületek bizonyára szeretni fogják ezt a bejegyzést. A körmök nagyon fontosak egy nő számára, nem csak hogy szép és ápolt legyen, de mindig törekedünk arra, hogy olyan legyen mint még senki másnak! Ehhez nyújtok most kis segítséget, hogy az őrületbe kergessétek manikűröst!

H&M shopping II

Most csak képeket mutatnék mert a lényeget már leírtam előzőleg, tehát jöjjenek amiket vettem (nem mindet fényképeztem le!)

Hello Kitty kozmetikai termékek H&Mben

Tegnap (szerda) voltam vásárolni Kittivel (nem irónia, a barátnőmet Kittinek hívják :D) és miután észleltük a borzalmas lehangolt érzést, mivel semmi  divatos dolgot nem találtunk, hatalmas bánatunkat Kitty vásárásba folytottuk, ami azt jelentette, hogy H&Mbe bementünk - egészen pontosan az Aréna plázában - a kasszák mellett van a kozmetikai dolgok pultja, ahol mindig kiállítják a legújabb Hello Kitty kollekció részeit. Ezt természetesen nem hagyhattam ott, annyira megsajnáltam szegény kis Kittyket ahogy ott "néztek" rám :P Amúgy a mostani kollekciót 2féle illatban lehet kapni: Vanilla (Vanília) és Berries (Hát ezt igazából nem tudnám lefordítani nektek) , Kittynek a Berries jobban tetszett nekem ebből is adódóan a Vanília nyerte el a tetszésemet. Azonban 4 kollekciórészben eltér, mert ott már megjelenik harmadik színként a kék, aminek őszintén megmondva nem tudom az illatát, mert nem néztem meg - pedig vettem belőle xD.

A kollekció fellelhető darabjai, amelyek a kozmetikai pultnak részei: Neszeszer- small (990 Ft),  Neszeszer - big (1290 Ft), Body Spray - testpermet (490 Ft), Fésű (790 Ft),  Tusfürdő (?Talán) (790 Ft), ____ (790 Ft),  Törlőkendő (490 Ft) - ez csak kék színben található meg, kozmetikai kistükör (790 Ft)

A kollekció egyes részeit azért nem tudom hogy mi, mert mechanikusan csak vettem le a polcról a termékeket, nem figyeltem arra pontosan mi micsoda. :S

De megéri, mert tényleg nagyon esztétikusan kinéző termékekről van szó, illetve bármelyik 2 (3) illat közül nagy az esély arra, hogy legalább az egyik elnyeri a tetszésünket.

Brandalley - Hello Kitty kozmetikai cikk

Ismét egy kozmetikai cikk következik, amelyet a Brandalley oldalon tudsz megrendelni. Áraik hasonlóak a MAC termékeihez, kinézetben is hasonlóak hozzá, de igazán megnyerő külsővel rendelkeznek!