Olaszország Hello Kittyvel

Olaszországban - ahol most vagyok - rengeteg Hello Kitty-t láthat az ember. Minden boltban, ahova eddig beléptem Kitty Kitty hátán! Lehetetlen, hogy valaki ezt elkerülje idekint. Így hát én nem is szeretném és nekiláttam bevásárolni ebből a macskából!


Hello Kitty-s papucska. Megláttam, és itt kint amúgy sem vettem még papucsot, ezért elengedhetetlen volt ennek megvásárlása


Karácsonyra már itt is készülnek, és megjelentek a különféle kalendáriumok is! Charmmy Kitty-t otthon még nem igazán láttam, ám itt ezt is kaptam!!


Hello Kitty-s csipszek rengeteg féle-fajta csak más külső borítással. Hát nem édesek? :)

Hello Kitty from Italy II.

Kissé elkéstem a blogolással, emiatt elnézést kérek, de nagyon sok vizsgám van még nincs vége a vizsgaidőszaknak :( azonban júliusban újra teljes gőzzel menni fog a blog!!! Sok újdonságot is tartogatok még, amiket majd csak szeptember körül fogok tudni megvalósítani. Na de lássuk a lényeget.

Olaszországban rengeteg Hello Kitty van! Sokféle dolog, minden olyan amivel itthon még nem is találkozhattatok. Megmutatom mikkel találkoztam szinte minden utcasarkon:

Ezek voltak a kedvenceim. Illetve a strandon Hello Kitty-s fagyit és jégkrémet is találtam:

Emellett még nagyon sokmindent beszereztem, de nem fotóztam őket még le, de októberben kiköltözök Olaszországba és onnan fogom továbbvinni a blogot így sok újdonságról tudok majd beszámolni :)

Hello Kitty from Italy I.

Sziasztok! Mindenkit szeretettel üdvözlök Olaszországból! 1 hétig kint tartózkodok, és már első napomon volt szerencsém Hello Kittyket beszerezni a közeli SPARból. Itt kint olyan jópofa dolgokat lehet kapni, hogy hihetetlen. Kezdeném az elsővel:

Ez egy igen nagyméretű chips, körülbelül a 3szorosa az otthon kaphatóaknak!!!

De most jön a kedvencem! Ezt amikor megláttam nem akartam hinni a szememnek!!! Jól látjátok Hello Kitty-s betétek! :D Majd eldobtam az agyam!!! Ráadásul nagyon olcsó! Mindössze 1 Euroba kerül! 3félébe lehet kapni, rózsaszín, lila és erős pink színbe. Muszáj volt vennem belőle olyan jópofa! ^^


My Hello Kitty Collection

Ebben a részben a saját vásárolt Hello Kitty darabjaimat fogom bemutatni. Előző bejegyzésemben is láthattátok, hogy a McDonald's-ban Hello Kitty-s lehet venni. Ezt én is megtettem:

2011.02.24.