Hello Kitty cuki dressekVásárolj a pull&bear-ben

Mint említettem, a ben sok Hello Kitty-s dolgot megtaláltok, ha szeretnétek pólót, vagy pulcsit ide térjetek be!

Misha Lulu és Hello Kitty

Gyermek kollekció, ami igazán tüneményes!

Hello Kitty Vans

Sanrio Surprise

A Sanrio új limitált kiadású órát dobott a piacra, amelyen Swarovski kristályok vannak! Az óra ára $300, amely forintra átszámolva körülbelül 57.000 Forint, tehát nem túl olcsó, de mindenképpen nagyon tetszetősen néz ki ;)

Dr. Martens x Sanrio ( Hello Kitty )

Exkluzív cipőket mutatok most nektek, amelyeket a Dr. Martens nevű márka dobott piacra. Ezen a cipőn nem csak Hello Kitty, hanem a sanrio márka jellegzetességei találhatóak meg.

Victoria Couture ~ Hello Kitty

Hogyha érdekes és szép Hello Kitty ruhákra illetve kiegészítőkre vágytok, akkor ebben segíthet nektek a victoria couture, ugyanis számos HK darabot találhattok meg honlapjukon: www.victoriacouture.com illetve, ha az újdonságokról szeretnétek bővebben tájékozódni, vagy a legújabb dolgok érdekelnek, akkor megnézheted a blogot is: blog.victoriacouture.com

Hello Kitty New Era Caps

Szerintem a most következő sapka styleok igencsak felismerhetőek, hiszen itthon is terjed a hiphop, gansta stílus a srácok körében. Ami újdonság talán, hogy amerikában a lányok körében is elterjedt ez, itthon viszont még nem nagyon bontakozott ki a csajok körében. Itt hát egy kis kedvcsináló hozzá. Hello Kitty-s menő sapikat csináltak, melyeket már Ebay.com -on is lehet vásárolni. Áraik 20-30$-ig terjed ami egészen elfogadható ár!

Az én kedvencem, mivel színben a rózsaszín áll közel hozzám, nem meglepően ez a következő darab, melyet valószínüleg be is fogok hamarosan szerezni!

Swarovski és Hello Kitty limitált kiadású kistáska

Megannyi Hello Kitty őrület után itt egy újabb -  2011 őszén limitált kiadású szériaként jelenik meg a swarovski polcain egy hello kitty kollekció, melynek most 1 darabkáját mutatok meg, ami egy kis táska:

H&M gyerekruhák

Mai blogbejegyzés első részletében megmutatok 2 kis rucit, amit az H&Mben megvásárolhattok:

Ez egy nagyon édes kis pizsama gyerekek számára ^.^

Ez pedig egy kis édes pöttyös toppocska a kicsiknek.