Vásárolj a pull&bear-ben

Mint említettem, a ben sok Hello Kitty-s dolgot megtaláltok, ha szeretnétek pólót, vagy pulcsit ide térjetek be!

Hello Kitty from Italy II.

Kissé elkéstem a blogolással, emiatt elnézést kérek, de nagyon sok vizsgám van még nincs vége a vizsgaidőszaknak :( azonban júliusban újra teljes gőzzel menni fog a blog!!! Sok újdonságot is tartogatok még, amiket majd csak szeptember körül fogok tudni megvalósítani. Na de lássuk a lényeget.

Olaszországban rengeteg Hello Kitty van! Sokféle dolog, minden olyan amivel itthon még nem is találkozhattatok. Megmutatom mikkel találkoztam szinte minden utcasarkon:

Ezek voltak a kedvenceim. Illetve a strandon Hello Kitty-s fagyit és jégkrémet is találtam:

Emellett még nagyon sokmindent beszereztem, de nem fotóztam őket még le, de októberben kiköltözök Olaszországba és onnan fogom továbbvinni a blogot így sok újdonságról tudok majd beszámolni :)

Hello Kitty from Italy I.

Sziasztok! Mindenkit szeretettel üdvözlök Olaszországból! 1 hétig kint tartózkodok, és már első napomon volt szerencsém Hello Kittyket beszerezni a közeli SPARból. Itt kint olyan jópofa dolgokat lehet kapni, hogy hihetetlen. Kezdeném az elsővel:

Ez egy igen nagyméretű chips, körülbelül a 3szorosa az otthon kaphatóaknak!!!

De most jön a kedvencem! Ezt amikor megláttam nem akartam hinni a szememnek!!! Jól látjátok Hello Kitty-s betétek! :D Majd eldobtam az agyam!!! Ráadásul nagyon olcsó! Mindössze 1 Euroba kerül! 3félébe lehet kapni, rózsaszín, lila és erős pink színbe. Muszáj volt vennem belőle olyan jópofa! ^^


Tokidoki - 40% leárazás